Thursday, August 9, 2012

Örnek davranış

Örnek davranış
Beşiktaşlı futbolcular Ümraniye Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Somali'ye yardım projesine destek verdi
Beşiktaşlı futbolcular İbrahim Toraman, Cenk Gönen, Mustafa Pektemek, Necip Uysal ve Erkan Taş, Ümraniye Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Somali'ye yardım projesine destek verdi.

Siyah-beyazlı oyuncular, Ümraniye Belediyesi tarafından oluşturulan Somali Sosyal Market'i ziyaret ederek, sanal olarak oluşturulan ürünleri satın aldı.

Ziyaret sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beşiktaş Futbol Takımı Kaptanı İbrahim Toraman, camia olarak her zaman sosyal sorumluluk projelerine destek verdiklerini belirterek, 'Halkın takımıyız. Var gücümüzle bu tür projeleri destekliyoruz' dedi.

Somali Sosyal Market'te alış veriş yaparak yardımlara katkı vermeye çalıştıklarını aktaran Toraman, 'Halkımızın da cep telefonlarından '1866'ya kısa mesaj göndererek destek vermelerini rica ediyoruz. Mübarek ramazan ayındayız. Hem biz en iyi şekilde bu desteği vereceğiz, hem de halkımızdan destek bekliyoruz' diye konuştu.

Toraman, yeni sezon öncesi takımın durumuyla ilgili soruya ise, 'Son hazırlık maçını yarın gerçekleştireceğiz. İyi durumdayız. Ufak tefek eksiklerimiz var. Savaşan ve mücadele eden bir takım olmak için elimizden geleni yapacağız' yanıtını verdi.

Öte yandan, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ise Somali için düzenledikleri yardım kampanyasına verdikleri destekten dolayı Beşiktaş camiasına teşekkürlerini ileterek, şunları söyledi:

'Beşiktaş bizim takımımız. İlçemizin sınırları içinde yer alan bir ekip. Tarihi 100 yılı aşmış bir kulübün sosyal sorunlara duyarsız kalması düşünülemez. Bütün sosyal sorumluluk projelerine destek vermeyi ilke edinmiş bir kulüp. Takdir ediyoruz. Yöneticisini, futbolcusunu ve taraftarını katkı verdikleri için kutluyorum. Somali gerçeği ortada. Başka sıkıntılar da var Arakan gibi ancak Arakan daha sonra ortaya çıktı. Somali ciddi yaralar almış bir bölge. Herkesin yardımlara devam etmesini istiyorum.'

No comments:

Post a Comment