Monday, August 29, 2011

Nilüfer Yıllara Meydan Okuyor!

Kıbrıs'ta sahne alan ünlü sanatçı Nilüfer, yıllara meydan okuyan fiziği ve giydiği cesur kıyafetle beğeni topladı.


Türk Pop müziğinin eskimeyen sanatçısı Nilüfer, Port Cratos'ta geçtiğimiz Cumartesi akşamı verdiği konserler hayranlarını adeta büyüledi.

Konserine "12 Düet" adını verdiği son albümünden "Ara Sıra Bazı Bazı" parçası ile başlayan Nilüfer, eski ve yeni unutulmaz parçalarını seslendirdi. "Kıbrıs'ın bu en güzel otelinde sahne almaktan gurur duyuyorum"diyen güçlü yorumcu yıllara meydan okuyan fiziği ve giydiği cesur kıyafetle beğeni topladı.

Mini Şort Altına Dantel Şorap

Nilüfer, 2 bölüm halinde verdiği konserinin ilk yarısında, siyah mini şortu altına giydiği siyah dantel çorap ile ilgi odağı oldu. "Seni Beklerim Öptüğün Yerde", "Yolcu Yolunda Gerek", "Ta Uzak Yollardan" gibi geçmişten günümüze dillerden düşmeyen parçalarını seslendiren sanatçı, tüm şarkılarını izleyenleriyle hep bir ağızdan seslendirdi. Repertuarına eski şarkıları kadar yeni albümü "12 Düet" in rock parçalarına da ağırlık veren sanatçının sahne arasında çıkan vokalisti Bon Jovi'nin unutulmaz parçası "You Give Love A Bad Name" i seslendirdiğinde büyük alkış aldı.

No comments:

Post a Comment