Friday, March 16, 2012

Bosanma ertesi sok mesaj

Tuba Ünsal eşinden boşandıktan hemen sonra twitter'da yazdığı mesajla herkesi şaşırttı


Oyuncu Tuba Ünsal, 2010 yılının eylül ayında Los Angeles’ta evlendiği, kızı Sare’nin babası işadamı Murat Pilevneli’den Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’nde anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.
Boşanma davası dün İstanbul 13’üncü Aile Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmada Pilevneli ve Ünsal avukatları ile birlikte hazır bulundu. Duruşma saatinden önce gizlice salona alınan çift Los Angeles’ta başlayan evliliklerini hakimin verdiği boşanma kararıyla sonlandırdı. Çiftin aralarında anlaşma protokolü yaptıkları iddia edilirken, Tuba Ünsal’ın kızının velayetinin dışında Pilevneli’den özel bir talebi olmadığı ileri sürüldü.
Tuba Ünsal’ın, boşanma davası öncesinde Nişantaşı’ndaki Vali Konağı Caddesi üzerinde 340 bin dolara daire satın alması dikkat çekmişti.
Ünsal, boşanmanın hemen ardından twitter sayfasına “Şu an ihtiyacım olan tek şey leraFresca taze süt dedim, kapım çaldı, arkadaşım yollamış. Brad Pitt’i isteme zamanım geldi sanırım” yazdı. Pilevneli, Tuba Ünsal ile evlenmek uğruna 4 yıllık eşi Ebru Algım’dan boşanmıştı

No comments:

Post a Comment