Friday, December 23, 2011

Kalbi kırıldı bir kere...

Geçtiğimiz yıl paparazzilerle sorun yaşayan Timuçin Esen, rol aldığı 'Labirent' filminin önceki günkü galasına katıldı. Esen, barışmak isteyen muhabirleri geri çevirdi,


Tolga Örnek'in yazıp yönettiği, başrollerini Timuçin Esen ve Meltem Cumbul'un paylaştığı 'Labirent' filminin- Türkiye galası, önceki gece Nişantaşı Citys'de yapıldı. Esen ve Cumbul'un yanı sıra filmde yer alan tüm oyuncuların tam kadro katıldığı galada ilginç bir olay yaşandı. Geçtiğimiz yıl bir bardan alkollü çıktıktan sonra magazin muhabirleriyle sözlü ve fiziksel tartışma yaşayan Timuçin Esen, yapılan toplu röportajda kendisine uzatılan eli geri çevirdi. Başarılı oyuncu kendisine, "Bu vesile ile barışalım" diyen muhabirlere; "Film hakkında sorunuz varsa sorun, başka işlere girmeyin" demekle yetindi.

DOĞAYA DÖNÜŞ ŞART
Altan Gördüm galaya, filmde küçük bir rolü olan kızı Eliza ile katıldı. Usta oyuncu, kanserle savaşan eşi Vahide Gördüm'ün sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi: "Kemoterapi tedavisi sürüyor. Bu arada Vahide'ye dizi teklifleri de geliyor. Merak edilmesin, setlere dönecek ama şimdi değil." Doktorlarla yaptığı konuşmalardan kanser vakalarının arttığını öğrendiğini belirten Gördüm, "Doğaya dönüş şart" diye konuştu.

No comments:

Post a Comment