Friday, June 29, 2012

Carla Bruni-Sarkozy bebek bekliyor

Fransa’nın eski First Lady’si Carla Bruni’nin üçüncü çocuğuna hamile olduğu iddia edildi. Carla Bruni-Nicolas Sarkozy çifti geçen yıl bir bebek sahibi olmuştu.

Out with the old: President Francois Hollande and Valerie Trierweiler watch as President Nicolas Sarkozy and former First Lady Carla Bruni-Sarkozy leave the Elysee Palace
Carla Bruni’nin hamileliğiyle ilgili iddiaları Fransız “Closer” dergisi ortaya attı. Doktorların 44 yaşındaki Carla Bruni’ye ileri yaştaki hamileliğin risklerinden dolayı “sürekli dinlenme” tavsiye ettiği belirtildi.

Derginin haberinde, “Birkaç haftadır insanlar Carla’nın Guilia’dan kalan doğum kilolarını veremediğini söylüyordu. Ancak gerçek ortaya çıktı: Carla Bruni-Sarkozy yine hamile. Karnı o kadar yuvarlak ki artık saklayamıyor” denildi.

Haberde ayrıca, Carla Bruni'nin Guilia'dan sonra "doğum depresyonu", Sarkozy'nin seçimleri kaybetmesinden sonra da "cumhurbaşkanlığı depresyonu" yaşadığı belirtilerek, "Herkes Sarkozy'nin emekliliğinden sonra ne yapacaklar diye merak ediyordu. Meğer çocuk yetiştireceklermiş" denildi.

CARLA'NIN ÜÇÜNCÜ ÇOCUĞU
Eğer söylentiler doğruysa, bu bebek 44 yaşındaki Carla Bruni’nin üçüncü çocuğu olacak.

Carla Bruni’nin geçtiğimiz yıl Eylül’de doğan Guilia’nın yanı sıra felsefe profesörü Raphael Enthoven’la olan birlikteliğinden 11 yaşında Aurelian isimli bir oğlu bulunuyor.

Sarkozy'nin ise 1996’da boşandığı Marie-Dominique Culioli ile Pierre ve Jean isminde iki oğlu var.

No comments:

Post a Comment