Saturday, June 30, 2012

Leonardo DiCaprio evlilik hayalleri kuruyor

Yakışıklı oyuncu Leonardo DiCaprio, yakın çevresine çok iyi anlaştığı 'Victoria's Secret' mankeni Erin Heatherton ile evlenebileceğini söylüyormuş!

Akşam yemeği sonrası Leonardo DiCaprio ve Manhattan'ın içinde sevgilisi Erin Heatherton binmek bisiklet
Hollywood'un en yakışıklı isimlerinden 1974 doğumlu Leonardo DiCaprio, sonunda kalbinin prensesini buldu. Podyumların ve sinema dünyasının en ünlü kadınlarıyla arka arkaya flört eden DiCaprio, bir süredir 'Victoria's Secret' meleklerinden Erin Heatherton ile flört ediyor. 1989 doğumlu mankenin podyumların ardından Adam Sandler'ın son filmi 'The Growns-Up:2'de de rol alması, DiCaprio'nun genç sevgilisine daha da saygı duymasını sağlamış. Ünlü oyuncu, yakın çevresine ilk kez kendisini evliliğe bu kadar yakın hissettiğini söylüyormuş. Ünlü mankenle, sık sık yürüyüş yapmaya çıkan, bisiklete binen ve küçük kafelerde dolaşan DiCaprio; sevgilisi için, "Beni ben olduğum için seviyor. Hayattan zevk almayı seviyoruz. Şöhret tutkunu değil. Evlenmek için çok uygun biri" diyor. 
Blonde hırs: Erin o, diğer cheerleaders araçlarda yıkamak için bir sünger kullanılan kendini zevk edilecek baktı
Erin Heatherton

GÜZELLERDEN YANA ŞANSLI

GISELE BUNDCHENLeonardo DiCaprio'nun en ünlü kız arkadaşlarından biri Gisele Bündchen'di. 2001 yılında flört etmeye başlayan çift, 4 yıl boyunca bir dargın bir barışık ilişkilerini sürdürdü.

BAR RAFAELI2005 yılında 'Victoria's Secret' mankeni Bar Rafaeli ile tanışan Leonardo DiCaprio, 2011 yılında ilişkisini sonlandırdı. Çift, bu süre içinde kısa süreli ayrılıklar da yaşadı.

BLAKE LIVELYDiCaprio, 2011 yılı Mayıs ayında güzel oyuncu Blake Lively ile flört etmeye başladı. Çiftin ilişkisi yaklaşık 6 ay kadar sürdü.

No comments:

Post a Comment