Wednesday, June 27, 2012

Chuck Bass Milano'da podyuma çıktı

Dünya modasına yön veren markaların son koleksiyonlarını sergiledikleri Milano Moda Haftası'nda Gossip Girl'ün ünlü karakterlerinden Chuck Bass da podyuma çıktı.

Aktör Ed Westwick Milano Moda Haftası Giysileri İlkbahar / Yaz 2013 parçası olarak Philipp Plein gösterisi sırasında pist yürüyor
Gossip Girl adlı dizide Chuck Bass karakterini canlandıran İngiliz aktör Ed Westwick, Milano Moda Haftası'nda podyuma çıktı. Dizide genellikle takım elbise ve kravat giyen 24 yaşındaki Westwick, Philipp Plein'in 2013 ilkbahar koleksiyonunu tanıttı.
Deri ceket, V yakalı tişört ve beyaz kot pantolonla podyuma çıkan Westwick; defilede mavi blazer ceket ve siyah pantolonu ise yüksek yakalı, düğmeli tişörtle tamamladı.
İsviçreli markanın 2012 sonbahar koleksiyonunu da tanıtan Westwick, son röportajında "Chuck Bass'ın güçlü bir tarzı var. Ben, günlük hayatımda kravat takmayı tercih etmiyorum. Daha spor giyinmeyi tercih ediyorum" demişti.
Gossip Girl'ün ünlü yıldızlarından Chace Crawford da defileyi izledi.
Westwick, Carlo Carlei’nin çekeceği 'Romeo ve Juliet'te Tybalt karakterini canlandıracak.
Aktör Ed Westwick Milano Moda Haftası Giysileri İlkbahar / Yaz 2013 parçası olarak Philipp Plein gösterisi sırasında pist yürüyor

No comments:

Post a Comment