Friday, June 29, 2012

Swarovski Sonbahar-Kış 2012 Koleksiyonu

Yeni takılar her zaman daha çekicidir!..

Swarovski Sonbahar-Kış 2012 Koleksiyonu
Moda dünyasında rekabet ortamının çapı her geçen gün daha da büyüyor. Kıyafet tasarımlarından, ayakkabıya ve çantaya derken artık birçok alanda tasarım çalışmaları yapılıyor. Elbette bu çalışmalar arasında önemli olan “dikkat çekici” olan tasarımları hayata geçirmek oluyor
Swarovski Sonbahar-Kış 2012 Koleksiyonu
Moda akımlarının her daim kadınlar tarafından erkeklerden daha çok takip edildiğini temel alarak kadınlar için çalışan markaların revaçta olduklarını rahatlıkla söyleyebiliyoruz. Özellikle kadınların daha da dikkatini çekebilecek isimlerle çalışan markalar, yeni dönemlerde yeni fenomenler üretmeyi başarıyor gibi gözüküyor. Kadınların kendileri için seçtikleri rol modellerini yani “idol”lerini takip etmek kaçınılmaz oluyor.
İlkbahar-Yaz sezonunun en renkli zamanlarını geçirirken, Sonbahar-Kış koleksiyonlarının görücüye çıktığını vurgulamak adına Swarovski takılarının aristokrat havasına bürünüyoruz. Bu defa kampanyadaki rol modelimizse “ilk kez” markanın görsellerinde yer alan bir “sinema oyuncusu” oluyor. En yeni James Bond Skyfall filmiyle tanıdığımız Fransız aktrist Berenice Marlohe, etkili tarzıyla çekici bir hava yansıtıyor.
Sonbahar-Kış 2012 koleksiyonuyla rock ve barok tarzını vurgulayan Swarovski, romantik havasından daha uzakta, eğlenceli bir temayla karşımıza çıkıyor. “Kingdom of Jewels” adıyla sunumu yapılan koleksiyon, yakut kırmızısı, zümrüt ve safir mavisi gibi “koyu” renklerle Kış sezonuna hazırlık yapıyor.
Swarovski Sonbahar-Kış 2012 Koleksiyonu
Swarovski Sonbahar-Kış 2012 Koleksiyonu

No comments:

Post a Comment