Wednesday, June 27, 2012

Sinema Dünyasının En Ünlü Cadıları

Iyi parçası Playing: o yeni Disney filmin çekimlerin ilk gününde çim arasında dolaştım Angelina Jolie, kesinlikle Maleficent olarak karakter olduğu ortaya çıktı

Sinema dünyasının en güzel kadınları kötü cadılar olarak karşımıza çıkıyor!.

Sinema kariyerleri, oyunculukları kadar moda dünyasında her kırmızı halıda, açılışlarda, partilerde ve moda haftalarında boy gösterdiklerinde takipçileri tarafından hayranlıkla izlenen iki güzel kadın Charlize Theron ve Angelina Jolie, son dönemde kötü cadılar olarak karşımıza çıkıyor.
Geçtiğimiz ay gösterime giren Snow White Huntsman filmiyle kariyerinde farklı bir adım atan Charlize Theron, her daim görmeye alışık olduğumuz tarzından ödün vermeden donuk bakışları ve beyaz ten rengiyle “kötü kraliçe” rolüyle karşımıza çıktı. 
Charlize Theron in Snow White and the Huntsman
Kristen Stewart’la birlikte rol aldığı filmde dünyanın en güzel kraliçesi olmak için mücadele eden kötü kraliçe rolüyle bile Stewart’tan çok daha güzel görüldüğü kabul edilen Theron yeni filminde rolünün hakkını vermişti. Sanat yönetimi ve kostümleriyle uzun süre konuşulan film, görsel bir şölene tanıklık etmemizi de sağladı.
Havada Yürüyüş: Angelina o dublör gerçekleştirilen gibi hala her zamanki gibi zarif bakmak başardı
Yakın dönemde bir “kötü kraliçe” rolü haberi de ünlü oyuncu Angelina Jolie cephesinden geldi. Oscar törenine katıldığı gece derin yırtmaçlı bacak dekoltesiyle aylardır konuştuğumuz Jolie yeni filminin setinde ilk defa basının karşısına çıktı. Uyuyan Güzel'in kötü cadısı"Maleficent"i canlandıracak olan ünlü oyuncu, boynuzları, sarı lensleri ve ürkünç haliyle karşımıza çıktı. Son birkaç yıldır çekilen filmlere baktığımızda moda dünyasının sinema filmlerindeki etkisini gözlememek elde değil, merakla beklediğimizse Charlize Theron’un filminden sonra, Angelina’nın filmde giyeceği tüm kıyafetler.
Çekmek çift: o sahneleri ve bir lookalike sette de olduğu gibi Angelina sığır çevriliydi
Evil: Angelina Maleficent, klasik peri masalı Sleeping Beauty Disney'in 1959 animasyon kötü büyücü oynayacak

No comments:

Post a Comment