Saturday, June 30, 2012

Yum!

Yum!

Mr. Chow On Saturday Night.

The noodle man at Mr. Chow.

Mr. Chow on Saturday night.

Quote du jour

The U.S. Supreme Court is starting to look like Britain's National Health Service – you wait two years to get in, and then they tell you there's nothing wrong. And you can't get a second opinion.
-Mark Steyn

A Little Saturday Night Music

Toby Keith: Courtesy of the Red White and Blue



The world famous Beverly Hills Hotel.


Taken at Beverly Hills Hotel

Posted on: Beverly Hills Real Estate-Beverly Hills Homes For Sale

The world famous Beverly Hills Hotel.


Taken at Beverly Hills Hotel

Posted on: Beverly Hills Real Estate-Beverly Hills Homes For Sale

Leonardo DiCaprio evlilik hayalleri kuruyor

Yakışıklı oyuncu Leonardo DiCaprio, yakın çevresine çok iyi anlaştığı 'Victoria's Secret' mankeni Erin Heatherton ile evlenebileceğini söylüyormuş!

Akşam yemeği sonrası Leonardo DiCaprio ve Manhattan'ın içinde sevgilisi Erin Heatherton binmek bisiklet
Hollywood'un en yakışıklı isimlerinden 1974 doğumlu Leonardo DiCaprio, sonunda kalbinin prensesini buldu. Podyumların ve sinema dünyasının en ünlü kadınlarıyla arka arkaya flört eden DiCaprio, bir süredir 'Victoria's Secret' meleklerinden Erin Heatherton ile flört ediyor. 1989 doğumlu mankenin podyumların ardından Adam Sandler'ın son filmi 'The Growns-Up:2'de de rol alması, DiCaprio'nun genç sevgilisine daha da saygı duymasını sağlamış. Ünlü oyuncu, yakın çevresine ilk kez kendisini evliliğe bu kadar yakın hissettiğini söylüyormuş. Ünlü mankenle, sık sık yürüyüş yapmaya çıkan, bisiklete binen ve küçük kafelerde dolaşan DiCaprio; sevgilisi için, "Beni ben olduğum için seviyor. Hayattan zevk almayı seviyoruz. Şöhret tutkunu değil. Evlenmek için çok uygun biri" diyor. 
Blonde hırs: Erin o, diğer cheerleaders araçlarda yıkamak için bir sünger kullanılan kendini zevk edilecek baktı
Erin Heatherton

GÜZELLERDEN YANA ŞANSLI

GISELE BUNDCHENLeonardo DiCaprio'nun en ünlü kız arkadaşlarından biri Gisele Bündchen'di. 2001 yılında flört etmeye başlayan çift, 4 yıl boyunca bir dargın bir barışık ilişkilerini sürdürdü.

BAR RAFAELI2005 yılında 'Victoria's Secret' mankeni Bar Rafaeli ile tanışan Leonardo DiCaprio, 2011 yılında ilişkisini sonlandırdı. Çift, bu süre içinde kısa süreli ayrılıklar da yaşadı.

BLAKE LIVELYDiCaprio, 2011 yılı Mayıs ayında güzel oyuncu Blake Lively ile flört etmeye başladı. Çiftin ilişkisi yaklaşık 6 ay kadar sürdü.

40 yaşında bekar ve mutluyum

21 yaşından beri oyunculuk yapan Cameron Diaz, bekar ve çocuksuz olmaktan mutlu olduğunu söylüyor. Güzel yıldız, evlat edinmeye de sıcak bakıyor!

Leggy: Cameron Diaz showed off her enviable pins as she spoke to Instyle magazine about life, love and giving her blessing to good friend Drew Barrymore's fiancé before he proposed
Eski manken Cameron Diaz, arka arkaya rol aldığı filmlerle Hollywood'un en etkili ve güçlü isimlerinden biri oldu. Anne tarafından İngiliz-Alman ve Kızılderili, baba tarafından İspanyol kökenli Diaz, 40 yaşına merdiven dayamasına rağmen hala çarpıcı güzelliği ve kusursuz fiziğiyle ilgi çekiyor.

HAMİLE HALİM KOMİKTİ 16 yaşında mankenlik kariyerine başlayan ve 21 yaşındayken rol aldığı 'The Mask-Maske' isimli filmle sinema dünyasına adım atan Diaz; son olarak 'What to Expect When You Are Expecting-Dikkat Bebek Var' ile yine oyunculuğunu konuşturdu. 1972 doğumlu güzel oyuncu, Harper's Bazaar dergisinden Melissa Whitworth'a kariyeri ve özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu:
 'Dikkat Bebek Var'da, bir kadının hamileliğinin tüm evrelerini canlandırdık. Benim hamile halim de çok komikti.
 Filmde, ünlü ve magazinsel bir spor hocasını canlandırıyorum. Televizyonda bir yandan kendi programını yapıyor, bir yandan da ünlülerin katıldığı yarışma programlarına katılıyor. Çok hırslı ve bekar bir kadın. Ve kariyerinin zirvesindeyken flört ettiği bir dansçıdan hamile kalıyor.
 Filmin çekimleri için, heykeltraşlar bana plastikten bir hamile karnı yaptılar. Koca bir karınla hareket etmeye ve oturupkalkmaya çalışmam, hamileliği biraz da olsa anlamamı sağladı..
 Aslında o yapma karna rağmen yine de fit görünmek çok güzeldi. Düşünsenize, hamilesiniz ama her şey aslıyla aynı. Kendinize bakıp "Hmm, hamileyken de tatlı bir kadın olabiliyorum galiba" diyorsunuz. Hoş bir deneyim oldu.
Siz bekleniyor olduğunuzda Expect için neler: Cameron Glee Kullanıcı Matthew Morrison yanında filmde yeni bir anne rolünde
BİR GÜN EVLAT EDİNEBİLİRİM  Şu an medyada tüm yazılanlara rağmen bekar olmaktan çok memnunum. 40 yaşında, bekar ve çocuksuz bir kadının medyaya göre mutlu olmasının imkanı yok sanırım! Bir kez daha söylemek istiyorum; 40 yaşında bekar, çocuksuz ve mutluyum!
 Şu an çocuk yapmak istediğimden bile emin değilim. Geçtiğimiz Eylül'de Alex Rodriguez ile ayrıldık. Şu anda da hayatımda ciddi bir ilişki istemiyorum.
 Asla kendime "Aman Tanrım, acaba ne zaman evleneceğim; ne zaman anne olacağım?" gibi soruları sormuyorum. Bu konular üzerine düşünmüyorum da.
 Bir gün hayatım bir bebekle renklenecekse, bu beni çok mutlu eder. Ama şimdi buna sahip olmadığım için hayatımın anlamsız olduğunu düşünecek değilim. Çocuk evlat edinmeye de çok sıcak bakıyorum.

20'LERİMDE KADERCİYDİM
 Daima atletik bir vücudum oldu ama okuldayken bunun üzerinde çalışmak için gereken disipline sahip değildim. Çünkü sadece fiziksel değil; ruhsal olarak da bazı şeylere direnebilmelisiniz.

TABİİ Kİ YAŞLANDIM  Spor salonlarının enerjisini, herkesin oraya kendini daha iyi hissetmek ve sınırlarını zorlamak için gitmesini seviyorum.
 18 yıldır oyunculuk dünyasının içindeyim. Tabii ki yaşlanıyorum ve izleyiciler bunu net bir şekilde ekrandan görüyor. Ama söylemeliyim; asla 25 yaşında olmak, o zamanlara dönmek istemem.
 Ben henüz en güzel günleri yaşamadığıma inanıyorum. 20'li yaşlarımda kaderciydim. 30'lar güzel yaşlardı. 40'lar ise muhteşem... Benden yaşça büyük insanları da hep sevdim.

Kate Upton'dan Vogue özel pozlar

Sexy back: En iyi bikini vücudu, Kate Upton, 20, tanınan Vogue Kullanıcı Temmuz 2012 sayısı için görünürde bölünme değil, bir ipucu ile Michael Kors ve Altuzzura kadar sarılır

Bikini vücudu: Beach Bunny mayo pistleri göstermek sırasında Bayan Upton hemen hemen her zaman burada görüldüğü gibi, neredeyse çıplak bir fotoğraf olsa da, o Vogue için yüksek moda giysiler at dönüşür

Bikini vücudu: Beach Bunny mayo pistleri göstermek sırasında Bayan Upton hemen hemen her zaman burada görüldüğü gibi, neredeyse çıplak bir fotoğraf olsa da, o Vogue için yüksek moda giysiler at dönüşür

Ünlü manken bebeğiyle ilk kez görüntülendi

31 yaşındaki Brezilyalı model alessandra Ambrosio dün kızı Anja ve 7 haftalık bebeği Noah ile yürüyüşe çıktı.
Güzel mankenin doğum kilolarından bu kadar kısa sürede nasıl kurtulduğu ise merak konusu oldu.


x

x

x

x

Anne olmayı ertelemeyin!

Günümüzde çağdaş kadının sloganlarında biri de bu olsa gerek.. Şu sözleri de çok işitmişizdir.
Çocuk sahibi olacağım diye, çok başarılı olacağım iş hayatından uzak mı kalayım? Sonra da hep erkeğin gölgesi altında kalayım, hak ettiğim yere hiçbir zaman ulaşamayayım. Yok, öyle şey."
Skin and bones: As celebrity stylist Rachel Zoe carried her gorgeous son Skyler to breakfast in West Hollywood this morning, the drop-shoulder onesie only drew attention to her visibly protruding clavicle bones
Rachel Zoe ve kızı Skyler

İyi güzel de, doğa burada adaletsiz davranmış, erkeklere tanıdığı uzun süreli üreme yeteneğini kadınlara vermemiş. Gebe kalmak, üremek için kısıtlı bir zaman tanımış..30 yaşından sonra yavaş yavaş azalmaya başlayan bu yetenek 40 yaşından sonra süratle tükeniyor..! Yaş 44-45 ise geçmiş olsun..! Peki, 45 yaşından sonra tüp bebekle gebe kalan yok mu? Yanıt : Var elbette.. Hatta benim de birkaç tane hastam var..ama toplamda oranlarsanız % 1-2. Bu gruba girebileceğinize güveniyorsanız önce kariyer deyip bekleyin..

Aslında kadınlar için ideal çocuk yapma yaşı 20-30 arası.. Bilimsel araştırmalara göre bir kadının en doğurgan yaşlarının 24-25 civarı..Bundan sonra bu yetenek yavaş yavaş azalıyor.

Ancak, modern toplumlarda evlenme yaşı ve buna bağlı olarak gebelik yaşı giderek gecikmekte. Günümüzde, özellikle kadınların iş hayatında aktif rol almasının artışıyla birlikte, doğurganlıklarını ertelemeleri söz konusu. İleri yaşta bebek doğuran, özellikle ilk bebek için 30'lu yaşlarını bekleyen pek çok kadın var.

Tıptaki gelişmelere paralel olarak gebelik takibindeki gelişmeler de ileri yaş gebeliklerini teşvik ediyor gibi. Oysa Tüp bebek yönteminin başarıya ulaşması için kadının yumurtalıklarında yumurta kalitesi büyük önem taşımakta. Yumurta azalması veya kalitesinin bozulması bazı durumlarda daha erken yaşta, bazı durumlarda daha geç yaşta ortaya çıkabilmektedir. İleri yaş anne adaylarında kimi durumlarda tüp bebek için yumurta dahi bulunamamaktadır. Diğer bir konu da ileri yaş gebeliklerinde düşük yapma ve sorunlu bir bebeğe sahip olma riskinin artması.

Anne adayları,
Hadi 30-35 neyse ama 40 lı yaşları beklemeyin ne olur. Anne olmayı sakın fazla ertelemeyin, gelin kariyerle birlikte çocuk yapmaya uğraşın..hiç olmazsa jinekoloğunuza gidin ve yumurtalık rezervinize baktırın..ultrason muayenesi ve hormon tahlilleriyle en azından ne kadar vaktiniz var kabaca da olsa bilmiş olursunuz.

En çok kullandığımız yalanlar

Erkekler kadınlardan tam 2 kat daha fazla yalan söylüyormuş.
Seni almak: Spencer 13 daha fazla güller daðýtan, ilk Danielle gitmektedir 
İngiltere'de 2 bin kişi üzerinde yapılan bir araştırmada erkeklerin günde ortalama 6, kadınlarınsa 3 yalan söyledikleri ortaya çıktı. Erkekler sırasıyla ilk olarak sevgililerine, daha sonra patronlarına ve iş arkadaşlarına yalan söylüyor. Ve erkeklerin biz kadınlara söylediği fiziksel yalanlar da en çok söylenen yalanlar listesine girmeyi başarmış!

Erkekler en çok "bir şeyim yok, ben iyiyim" yalanına başvuruyorlarmış. Kadınların da en çok söylediği yalanların ilk sırasında aynısı geliyor. Pek çok işareti göremediğimizi ve yalanı anlayamadığımızı ise bu konunun uzmanı Richard Newman belirtiyor. Newman'a göre yalan söylenmesinin en büyük kanıtı olarak bilinen gözlerini kaçırma, gününmüzde doğruluğunu kaybetmiş. Artık kendilerini geliştiren yalancılar, karşılarındaki insanın ona tam olarak inanıp inanmadığını ölçmek için gözlerinin içine bakıyorlarmış!
Three's a crowd: Chloe and Spencer's intimate chat is interrupted by Jess 
İşte araştırmaya göre kadın ve erkeklerin en sık başvurduğu yalanlar:

Popüler erkek yalanları
1- Bir şeyim yok, ben iyiyim.
2- Bu son kadeh.
3- Göbeğin hiç de o kadar büyük değil.
4- Hiç fikrim yok.
5- Pilim bitti.
6- Üzgünüm aradığını duymamışım.
7- Bu kadar içmeyecektim.
8- Kendi yolumda gidiyorum
9- O kadar da pahalı değil.
10-Trafikte sıkıştım.

Popüler kadın yalanları
1- Bir şeyim yok, ben iyiyim.
2- Bu yeni bir şey değil ki, yıllardır yapıyorum.
3- O kadar da pahalı değil.
4- İndirimdeydi.
5- Kendi yolumda gidiyorum.
6- Bilmiyorum nerede, dokunmadım bile.
7- O kadar içmeyecektim.
8- Başım ağrıyor.
9- Hayır, onu ben atmadım.
10-Üzgünüm aradığını duymamışım.

Hamilelere özel beslenme tüyoları

Yaz mevsiminin bunaltıcı sıcaklarında yediklerimiz çok önemli ki hamileler için daha önemli. Peki hamileler yazın nasıl beslenmeli?
Mixed messages: Pregnant women who 'eat for two' could be risking their health  

Yaz hamileliği hem zor, hem de en güzelidir. Fakat bu sıcakları en sağlıklı ve en güzel biçimde atlatmak için yediklerinize çok dikkat etmelisiniz.

Kalsiyum açısından zengin olan gıdaları düzenli olarak tüketmelisiniz ve günde içeceğiniz su miktarını 10 bardaktan aşağıya indirmemelisiniz.

Hergün bir porsiyon etli sebze ya da kuru bakliyat yemeği yemelisiniz. Ayrıca kurubaklagilleri C vitamini yönünden zengin meyve ve sebzelerde tüketmelisiniz.

Taze sebze ve meyve tüketmeli ve hazır meyve suları ve gazlı içecekler yerine taze sıkılmış meyve suları, ayran, bitki çayları, meyvenin kendisi ile yapılmış kompostolar içmelisiniz.

Salam, sosis, sucuk gibi katkı maddeleri ve aşırı tuz içeren yiyecekleri mümkün olduğu kadar az yemelisiniz.

Kuru meyveler ve yemişler, yoğun enerjileri yanında demir ve kalsiyum gibi minerallerden zengin olduğu için beslenmede uygun şekilde alınan kilo kontrol edilerek tüketilmeli.

Yemeklerde muhakkak iyotlu tuz kullanılmalıdır. Doğal besinler ile yeterli alınmayan iyot, ancak iyotlu tuz kullanılması ile alınır.

Sebzelerin, makarna ve eriştenin, mercimek, nohut ve kuru fasulyenin haşlama suları dökülmemeli ve bu yiyecekleri önceden yıkanıp ıslatıldıktan sonra pişirmelisiniz.

Yenilen yiyeceklerin besleyici değerini korumak ve özellikle anemiyi (kansızlığı) önlemek açısından yemeklerle birlikte çay, kahve içmemeli yemek yedikten bir-iki saat sonra açık olarak içilmeli, içecek olarak ıhlamur, nane, papatya gibi bitki çayları tercih edilmeli.

Pekmez, demir minerali içerir. Şeker yerine tatlı olarak kullanmalı, böylece kansızlığa karşı önlem alınmış olur.

En güzel binici Miranda Kerr

‘Harper’s Bazaar’ dergisine poz veren Miranda Kerr, dünyanın en güzel binicisi oluverdi.
Harper 's Bazaar için bir çarpıcı yeni atışından Miranda Kerr kanalları binicilik chic: şekil herkesin şamar
 Oğlu Flynn’i geçen yıl dünyaya getiren Victoria’s Secret meleği, röportajında eşi Orlando Bloom’la ailelerini daha da genişletmek istediklerini söyledi. Kerr, “Çocuk sahibi olmak olağanüstü bir deneyim. Onun gün be gün büyümesini izlemek heyecan  verici” diyor.
Caped crusader: Miranda was seen strutting her stuff in a bra, a pair of of over-the-knee boots and a long cape while she brandished a riding crop around
Tüm bağladı: sürgün karanlık iç çamaşırı üzerine bağcıklı kadar yaka burada görülen kölelik temalar var
Suit size: satışa Harper 's Bazaar dergisinin Ağustos sayısında daha fazla çocuk ve şarkı söyleme sevgisi olan bir anne olmakla ilgili Miranda görüşmeler, Temmuz 2

Tom Cruise boşanıyor

Hollywood’un rüya çifti olarak kabul edilen Tom Cruise (49) ve Katie Holmes’un (33) beş yıl süren evlilikleri sona eriyor. Magazin dünyasına göre, evliliği, Cruise'un başında bulunduğu tarikatına olan bağımlılığı bitirdi.

Mükemmel resimler: ikilisi öğleden sonra yürüyüş sırasında gülümseyen tutamadı
People degisinin haberine göre, evliliği bitirme kararı alan Katie, boşanma nedeninin kişisel ve özel olduğunu açıkladı. Katie Holmes’un avukatı ise boşanma kararıyla ilgili soruya, “Şu anda müvekkilin düşündüğü tek şey kızı Suri’nin hayatı” cevabını verdi. Ancak magazin dünyasında konuşulanlara göre beş yıllık mutlu evlilik, Tom Cruise’un tüm zamanını başında bulunduğu Scientology tarikatına ayırdığını ve bu nedenle kızı Suri’yle ilgilenmediği için bitiriyor.
‘Görevimiz Tehlike’ filminin yıldızı Tom Cruise, aşkını ilan ettikten sonra Katie Holmes ile Kasım 2006’da Roma’da bir İtalyan şatosunda evlenmişti. Çiftin altı yaşındaki kızları Suri ise birbirinden güzel ve şık kıyafetleriyle magazin dünyasının çocuk ikoncanı olarak tanınıyor.
Cruise’un, 1987’de Amerikalı oyuncu Mimi Rogers ile yaptığı ilk evlilik 1990’da bitmişti. Aynı yıl Avustralyalı aktris Nicole Kidman ile evlenen Tom Cruise’un bu evliliği 11 yıl sürmüş ve 2001’de bitmişti. Cruise, İspanyol aktris Penelope Cruz ile de üç yıllık bir aşk yaşamıştı.
Split: Tom Cruise ve Katie Holmes, beş yıl sonra bir araya boşanma vardır
Değerli kargo: eski Dawson Creek yıldız onun altı yaşındaki dün taşıyan görüldü sonrasında paritenin gezisi geliyor
Rüya Düğün: çifti 2006 yılında bir İtalyan şatosunda evlendiler

Saturday Linkaround

Image and video hosting by TinyPic


Cartoon of the Day – NRO Home page


Justice Kennedy: ‘In Our View, The Entire Act Before Us Is Invalid In Its Entirety’


Why Roberts did it –Krauthammer

John Roberts could have just given the 2012 election to the Republicans

Mark Steyn: A lie makes Obamacare legal

Meet the Seventeen… “Not-Traitors”… to Eric Holder.

Welcome To Obama's Arab Spring

Jan Brewer Slams Obama For Showing “Utter Disregard” For Arizona After Canceling ICE Cooperation With State In Wake Of SCOTUS Ruling…

Mark Steyn: Obama the first Invented-American president “End Police Terror against Minor …Sex Workers”

Obama Knew About Fast And Furious In March 2009

Darrell Issa Puts Details of Secret Wiretap Applications in Congressional Record – wiretap applications reviewed by DOJ before submission

Forkless Friday at Obama event – Please step away from your knives and forks, por favor. Gracias!

Chinese government pays prisoners $0.23 to$1.15/ hour manufacturing solar panels – Oops! Make that US gov’t.

4 Pinocchios for Obama’s newest anti-Romney ad

Another Dem. Congressman Refuses to Endorse Obama

Obama Is A Job-Outsourcing Hypocrite

Obamacare: Seven New Taxes on Citizens Earning Less than $250,000

Obama to Soldiers: Pay Up -Threatens to veto bill unless it hikes health care fees for service members- A de facto pay cut

Capping off his despotic week, Obama reimposed that 27-year offshore drilling ban

Pickens accuses Obama of abandoning '08 energy pledge

White Like Me: Meet Michelle Obama’s Great-Great-Great Ancestors

Why ‘Fast and Furious’ matters

Obama Campaign Refuses To Pay Costs Associated With Campaign Stop –CheapBastard-in-Chief

A Political Glossary Pt I –Thomas Sowell

A Political Glossary Pt II

Politico Comes Out as Left-Wing Site?

Univ of VA as a Microcosm of Educational Profligacy

'Botched' Reporting


Video: "Not a Tax Increase?"

Facebook Changed Everyone’s Email

Watergate vs. Fast & Furious


On ObamaCare -humor







Rule Five Roundup
*:
(While all Rule Five posts may be unsuitable for NSFW, I generally only flag the ones that are certainly NSFW)

American Glob - Bikini Banners

American Power- Rosie Jones, Jenny McCarthy

Camp of the Saints - Rule Five News

Classic Liberal – Rule 5

The Daley Gator – Daley Babes - Sayaka Kato

Daily Mail –Britney Spears

Fishnet Friday


Dustbury – Stephanie Rice

El Opinador Compulsivo –Buenas Noches, Tierra Lee

Eye of Polyphemus – Olivia Wilde, Kaley Cuoco

Friday Night Babe – Danneel Harris Ackles

The Right Way -Friday Babe

Hookers and Booze

Hooters Pageant

Mad, Mad, Mad, Mad World – Friday Pinup


Pirates Cove - Sorta Blogless Sunday Pinup, If All You See…, If All You See…, If All You See…, If All You See…

Randy’s Roundtable- Thursday Nite Tart

Sex in Advertising -Tiffani Theissen

Soylent Green – For the Feral Irishman

Support your local Gunfighter – Britney Spears

The Feral Irishman – Kate Upton

The Last Tradition – Gabrielle Union...from the archives

Theo Spark –Bedtime Toddy , Bonus Babe, Sunday Toddy, Bedtime Toddy, Bonus Babe

The Other McCain- Rule 5 Sunday

Three Beers Later – Juliana Moreira

TOTUS: Conservative vs. Liberal women

Vintage Babe of the Week –Barbara Stanwyck

Rule 5 Woodsterman Style






*By no means comprehensive.

Use the comments as an open thread on any of these topics. If you feel that I’ve neglected a link, news, commentary, humor or Rule Fivage, send a link to the contact email on the sidebar. (All spambots must die!)

Cross posted at Say Anything

Friday, June 29, 2012

Quote du jour

President Obama — self-praised constitutional scholar — mocked those who called the fees and penalties under Obamacare a tax. Now he celebrates a decision that mocks him back.
-Jonah Goldberg

Happy hour at Caffe Roma

Jam packed at Caffe Roma happy hour.

Friday Night Babe

Tonight's FNB* is Danneel Harris Ackles!

(*a.k.a. Rule Five Friday)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Fauxcahontas

Image and video hosting by TinyPic


Just how much truth is in your claim to Native American heritage, Ms. Warren?

I see...

Lunch at the club, Villa Blanca that is!

Looking for something to do on Sunday evenings? Sunday Movie Nights outdoors on Canon Drive in Beverly Hills, California 90210

Sunday Movie Nights!

New this year will be Sunday Movie Nights. Movies will be shown on a 20-foot inflatable screen. All screenings will start at 8pm. Sunday Movie Nights will be held on: 

July 15
Hugo

July 29
Clueless

August 12
Casablanca

August 26
Mirror, Mirror

September 9
"People's Choice"
(Movie to be decided by patrons coming to the first 3 movies;
ballots will be handed out and patrons will vote for one of
3 or 4 movies listed on a ballot.)

Looking for something to do on Sunday evenings? Sunday Movie Nights outdoors on Canon Drive in Beverly Hills, California 90210

Posted on: Beverly Hills Real Estate-Beverly Hills Homes For Sale

Tom Cruise/ Katy Holmes to Split

Image and video hosting by TinyPic


We normally do not stoop to run of the mill gossip here, but in our view, Katy has always looked down on Tom.

(Okay! A short guy joke! So sue us!)