Thursday, July 28, 2011

Ajda 'yaktı geçti'

Bonus Card'ın her yıl düzenlediği 'Bonus Yaz Konserleri' kapsamında gerçekleştirilen Ajda Pekkan turnesinin 4'üncü durağı, Antalya oldu


Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu’nda dün gece hayranlarının karşısına çıkan Ajda Pekkan, sevilen şarkılarını seslendirdi. Tarkan ile birlikte düet yaptığı ’Yakar Geçerim’ adlı popüler şarkısıyla konserine başlayan Pekkan, birbirinden hareketli parçalarla konser alanındakileri coşturdu. Biletleri günler öncesinden tükenen konseri 3 bin 700 kişi izledi.

Açıkhava tiyatrosunu tıklım tıklım dolduran Ajda Pekkan hayranları, şarkılara da koro halinde eşlik etti. Başlarının üzerine taktıkları kalp şeklindeki ışıklı şekillerle görsel şölen oluşturan Pekkan hayranları, Süperstar’ı alkışlarıyla motive etti. Konser öncesi kaldığı otel odasına koşu bandı isteyen Pekkan’ın istekleri, konser alanı için de sürdü. Sahnenin her tarafını vantilatörlerle donattıran Pekkan, şarkılarını vantilatör serinliği karşısında söyledi. Ayak bileğine kadar kapalı siyah renkli deri tayt giyen Pekkan’a dansçı kızlar eşlik etti.

Balerin kostümlerine benzeyen kıyafetleri ile Pekkan’ın çevresinde dans eden dansçılar, ilgiyle izlendi. "Antalya’yı sıcak olmasına rağmen çok seviyorum" diyen ünlü sanatçı, "Bonusa teşekkür etmemiz gerekiyor. Beni sizlerle buluşturdu. Sizlerin saçlarının üzerindeki o yanıp tutuşan kalpler buradan çok güzel görünüyor. Alkışlarınız bana enerji veriyor" dedi. Yaklaşık 1.5 saat sahnede kalan Süperstar, finali de çıkış şarkısı olan ’Yakar Geçerim’ ile yaptı.

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA)

No comments:

Post a Comment