Wednesday, July 27, 2011

Sibel Can'a anlamlı doğum günü hediyesi...


Bodrum tatili sırasında ayağını burkan ünlü sanatçı söz verdiği gibi Savoy Ottoman sahnesinde izleyenleri sesi ve görüntüsüyle büyüledi.

Türkiye’nin en ünlü hattatları tarafından 24 ayar altın kaplama Osmanlı motifleriyle süslenmiş mimarisi ve dekorasyonu ile dikkat çeken Kıbrıs’taki Savoy Ottoman Hotel’de ünlü sanatçı Sibel Can hafta sonu sahne aldı.

Konserine ‘Seyyah’ parçası ile başlayan sanatçı, yeni albümünden ve Türk sanat müziğinden oluşan repertuarı ile izleyicilerden tam not aldı.

Sibel Can müzik kariyeri boyunca sahnede bir ilke imza attığını dile getirerek Savoy Ottoman tarafından hazırlanan sürpriz doğum günü pastasını sahnede sevenleri ile birlikte kutladı.

Son günlerde dillerden düşmeyen Hançer adlı parçasına istinaden, Savoy Ottoman sahipleri tarafından aile yadigarı 1800’lü yıllardan kalma muhteşem bir hançer kendisine hediye edildi.

Son günlerde gündemden düşmeyen güzel sanatçı kendisine çok nazar değdiğini ve nazara inandığı için sahnede kendisine ve orkestra ekibine “Allah beni, ekibimi ve sevenlerimi nazardan saklasın” diyerek dua edip sahnede tütsü yaktırdı.

Siyah kostümü ile sahnede göz dolduran sanatçı sırt ve göğüs dekoltesi ile izleyenlerin hem gözünde hemde gönlünde taht kurmayı başardı.

Sibel Can konseri öncesi ise Geniş Aile dizisinin ‘Cevahir’i Ufuk Özkan’ın stand-up gösterisi ve Ankara’lı modacı Abdullah Öztoprak’ın Osmanlı motifleri ile bezenmiş kostümlerden oluşan defilesi gerçekleşti.

No comments:

Post a Comment