Wednesday, July 27, 2011

Eda Taşpınar'dan sevgilisine sonsuz destek!..

Eda Taşpınar, sevgilisi Bora Kozanoğlu'nun açtığı otelde ter döküyor. Dekorasyonda imzası olan ikoncan, "Müşterilere kek servisi de yaparım, hiç de gocunmam" diyor.



Sosyetenin bir numaralı 'ikoncan'ı Eda Taşpınar, dans yarışması ve reklam oyunculuğundan sonra turizme el attı. Sevgilisi Bora Kozanoğlu'nun Çeşme'de açtığı 'B House' adlı butik otelin dekorasyonuyla baştan sona ilgilenen Taşpınar, odalarda kullanılan melek figürlerini de heykeltıraş dedesi Engin Yontuç'a yaptırdı.

Çalıştığı için bu yıl Bodrum'da gözükmeyen sosyetik güzel, 'Bir ev ortamı oluşturduk. Bora'nın babası inşaatı bizzat yakından takip etti. Hatta zamanında tamamlanması için işçileri evlerinden, kahvelerden topladı. Dekorasyonda kullandığım bazı objeleri İtalya'nın Floransa ve Rimini şehirlerinde özel olarak yaptırdım' diye konuştu. Müşterilerine akşamüstü ev yapımı kek ve pasta ikram ettiklerini söyleyen Eda Taşpınar, "Arkadaşlarımı hep burada ağırlıyorum. Müşterilere kek servisi de yaparım. Bundan hiçbir şekilde gocunmam" dedi.

Milli sörfçü Bora Kozanoğlu, B House'u çevresinden aldığı talepler üzerine hayata geçirdiğini söyledi. Kozanoğlu, "Alaçatı'da 15 yıldır sörf okulum var. Öğrencilerimden ve çevremizden gelen talep üzerine, içinde aile ortamının olduğu böyle değerli bir yatırım yapmaya karar verdim" diye konuştu.

Erçin Dağ Eysen

No comments:

Post a Comment