Wednesday, August 15, 2012

Hayat rengarenk! Güneşin yüzünü göstermesiyle hareketlenen sokaklar, koleksiyonların renkli dünyasının dışa vurumu gibi gözüküyor

Hayat rengarenk!
Güneşin yüzünü göstermesiyle hareketlenen sokaklar, koleksiyonların renkli dünyasının dışa vurumu gibi gözüküyor!.
10.07.2012 Salı - 11:32
Her rengi rahatlıkla görebileceğimiz sokak ve müzik festivalleri de tarzların en iyi yansıdığı etkinlikler oluyor. İlkbahar-Yaz sezonunun en çekici ve rahat kullanılan renklerini sizler için inceledik, hazırladığımız kombinlerle de sizlere fikirler verdik!.

Mavinin Gizemi

Hemen aklımıza gelen deniz teması, gökyüzü renkleri mavinin çeşitliliğini arttırıyor. Yeni sezonda okyanuslardan ilham alan tasarımcıların koleksiyonlarını özlemle izlediğimiz kış döneminden sonra şimdi, maviyi özgürce kullanmanın zamanı geldi. En öne çıkan, favorimiz olan elektrik mavisi hem gece hem de gündüz rahatlıkla kullanılabilecek renklerimiz arasında yerini alıyor.



Sarının Yükselişi



En çok bronz tene yakıştırılır bütün renkler. Elbette, “sarı” güneşin etkisiyle bronzlaşan tenlere en çok yakışan renklerden biri oluyor. Yeni sezonda kış döneminin esintilerinden hissettiğimiz gibi toprak tonları koleksiyonlara hakim olurken, sarı aksesuarlarda, çantalarda yazın kullanacağımız en temel renkler arasında gösteriliyor. Özellikle çantalar ve ayakkabılarda birkaç sezondur hakimiyetini koruyan sarı, turuncu tonlarla birleştirildiğinde yine hem gece, hem de gündüz şıklığını tamamlayabilecek renler arasında yerini alıyor.

Kırmızının Cazibesi



Hangi kadın kırmızı hayır diyebilir? Kırmızının her ten rengine uygun olmadığı da elbette bilinen bir gerçek, yaz güneşinden nasibini almayan, bronzluğun değil de beyaz tenin makbul olduğunu düşünen kadınlarda ten renginin öne geçmesine izin vermeyen kırmızı her sezonda olduğu gibi gece partilerinin, kırmızı halıların ve gösterişli tarzların en “çekici” rengi olmaya devam edecek! Ateş kırmızı ya da mat kırmızı rujunuzu çantanızdan eksik etmemenizi de şiddetle tavsiye ediyoruz!.

Yeşil Doğanın Yansıması


Bu sezon tüm renklerin arasından sıyrılıp kendini gösteren yeşil, sarı gibi kış sezonundan yaz sezonuna geçiş yapıyor. Doğanın en gösterişli rengi, topraktan aldığı enerjiyle yine bronz tenlerin en favorisi olacak renkler arasında yer alıyor. Ancak, yeşil beyaz tenli kadınlara da çok yakışıyor. Altın rengi aksesuarlarla bir araya geldiğinde daha da gösterişli bir tarzı yakalamanızı sağlayan yeşil rengi gardroplarınızdan eksik etmeyin.

Mintin Vuruşu

Yaz sezonun girişiyle birlikte tabiri caizse bir “neon” patlaması yaşandı! Ancak, neonlara alışan bizler için favori rengimiz “mint-nane yeşili” oldu. Tüm aksesuarlar da, elbiselerde ve aksesuarlarda görmeye alıştığımız mint, kış aylarında yaz sezonunun gelmesini en çok istediğimiz nedenlerden biri oldu. Şimdi özgürce, ojelerimizde, bol aksesuarlarımızda kullanbildiğimiz mint özellikle esmer tene sahip kadınlarda çok daha “parlak” bir renge dönüşüyor. Çoğumuzun bu yazda bronzlaşacağını düşünürsek bir neon karnavalının içinde mint kıyafetlerimize kendimize kolayca yer bulabiliriz!.

No comments:

Post a Comment