Wednesday, August 15, 2012

Leyla ile Mecnun'dan müjde

Leyla ile Mecnun'dan müjde
Leyla ile Mecnun dizisinin yeni ‘Leyla’sı Issız Adam filmiyle ün yapan Melis Birkan oldu
15.08.2012 Çarşamba - 22:48
TRT 1′de ekrana gelen ve kendine büyük bir hayran kitlesi yaratan Leyla ile Mecnun dizisinin yeni ‘Leyla’sı Issız Adam filmiyle ün yapan Melis Birkan oldu. Yapım şirketi Eflatun Film’in 100. bölümde bitirmeyi planladığı Leyla ile Mecnun dizisinin yeni sezonu hayranları tarafından merakla bekleniyor.

TRT’nin en çok izlenen yapımı durumundaki Leyla ile Mecnun dizisi geçtiğimiz sezon sette yaşanan kavga haberiyle de gündeme oturmuş, olayın ardından Leyla karakterini canlandıran Ezgi Asaroğlu yapımcı tarafından kadro dışında bırakılmıştı. Ezgi Asaroğlu’nun ayrılmasının ardından kadroya Zeynep Çamcı ve Müge Boz katıldı. Ancak sezon sonunda Boz ve Çamcı da diziden ayrıldı. Leyla ile Mecnun dizisinin yeni Leyla’sının kim olacağı ise merakla bekleniyordu. Çağan Irmak’ın yönettiği Issız Adam filmiyle popüler olan genç oyuncu Melis Birkan dizinin yeni sezon kadrosuna katıldığını Twitter’dan duyurdu.

Melis Birkan Twitter ’daki hesabında yaptığı açıklamada “Leyla ile Mecnun” da yoksa Ley mi la oldum! Hadi hayirlisi olsun… Ilk bolum 10 Eylul de TRT1 de…” ifadelerini kullandı.

No comments:

Post a Comment