Friday, August 3, 2012

Facebooktan Para Kazanmak

Facebooktan Para Kazanmak

  Facebooktan Para Kazanmak Facebook üzerinden para kazanmak hiç aklınızdan geçmiş miydi ? Facebook hem bir sosyal ağ hem de bir gelir kaynağı olabilecek pozisyonda kullanılabilecek bir internet sitesi. Facebook üzerinden para kazanabilir ve kendi reklamınızı yapabilirsiniz.
Facebook gibi bir internet sitesi, kullanıcı sayısı ve profili açısından çok büyük zenginliğe sahip. Bu zenginliği gelir elde etmek için kullanmak ise fazlasıyla kolay. Yapmanız gereken sadece yapmanızı gerekenleri belirlemek.

Facebook’tan para kazanmak için öncelikle yapabileceğiniz işleri düşünmeniz gerekiyor. Bir ürün mü satmak istiyorsunuz ? Kendinizi anlatarak reklam yapmak, size ulaşan kişilerin yeteneklerinizden faydalanması için ücretli olarak çalışmayı mı ?
Ürün satmayı planlıyorsanız, Facebook hesabınıza satacağınız ürünlerin resimlerini, açıklamalarını ve gerekli tüm bilgileri eklemeniz gerekiyor. Satmak istediğiniz ürünlerin sayfasını açmak ve “beğeni” toplayarak onu tanıtmanın yanı sıra, Facebook’tan para kazanmak için, profilinizi de kullanmanız gereklidir. Ürünlerinizi satın alacak profil, örneğin bir üniversitenin öğrencileri ise, o üniversitenin öğrencilerinin bulunduğu gruplar ve sayfalarda ürünlerinizi tanıtmanız, o okul öğrencilerini arkadaş olarak eklemeniz Facebook’tan para kazanırken size çok büyük fayda sağlayacaktır.
Kendi yeteneklerinizi sergileyerek para kazanmak diğerine göre daha zor bir yoldur. Bunun için tüm alanları doldurulmuş bir profil oluşturarak, bir portfolyo gibi, referans olabilecek eserlerinizi profilinize eklemeniz, ilgilenecek insanlar ile temasa geçmeniz gereklidir. Temasa geçtiğiniz bu insanlar sizin yeteneklerinizi veya işlerinizi ilgi çekici bulabilir ve çeşitli yerlerde size iş imkanı sağlayabilir. Facebook’dan para kazanmak her şekilde mümkün olabilecek bir yöntemdir.
Bu iki yöntemin dışında, Facebook’tan para kazanmak için siz de sayısız yöntemler geliştirebilirsiniz. Bu yöntemleri geliştirmek için ilham almak veya alternatif şekilde para kazanma yöntemlerini öğrenmek için http://www.paraci.net sizler için çok sayıda yöntemi incelemiş ve açıklamalarını yapmıştır. Bir çok seçenek içinden, kendi para kazanma yönteminizi kendiniz seçebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment